„Počasí a těžký terén nenahrával moc fotbalu. A také jsme věděli, že se domácím nemůžeme rovnat v současné situaci fotbalově, takže se hrála od začátku nakopávaná. Domácí měli víc míč a posílali jeden centr za druhým do vápna, ale naše obrana je spolehlivě odvracela. Po chvíli se hra trošku urovnala a my také začali zlobit brejky. Po jednom jsme domácí zaskočili, když Hrstka zatáhl míč po pravé straně a stříleným centrem před bránu našel Bázlíka, který ve skluzu uklidil míč do brány. Potom jsme se opět zatáhli a nechali hrát Pátek, ale ten kromě pár standardek a centrů neměl nebezpečnou šanci," popsal důležité okamžiky první půle vedoucí mužstva Jiří Pospíchal.

„Druhá půle začala, jak skončila první. My hráli v zataženém bloku a nechali hrát domácí a čekali jsme na brejky. Po jednom se dostal k hlavičce Hybner, ale bohužel pro nás nastřelil jen břevno. Chvíli na to domácí srovnali, když byli důraznější ve skrumáži a dotlačili balón za Hanuše. Pátek se pak snažil o otočení výsledku a vzadu to trošku otevřel, takže jsme mohli častěji vyrážet do rychlých protiútoků. Po jednom byl ve vápně sražen Hrstka a byla nařízena penalta. Hrstka se ujal i zahrávání penalty, ale bohužel ji neproměnil. Utkání tak dospělo k remíze a k penaltovému rozstřelu. Zde jsme měli pevnější nervy a Hanuše v bráně, takže jsme získali druhý bod. Dva body bereme, i když jsme mohli mít tři, ale nedali jsme ve hře penaltu a nastřelili břevno. Domácí tolik brankových příležitostí neměli. Ale i vítězství na penalty je důležité, takže sobotní rozlučka byla veselá," přiznal dobře naložený Jiří Pospíchal.

Branky: 58. Kalina – 22. Bázlík. Rozhodčí: Vyhnanovský. ŽK: 7:3. ČK: 82. Kohoutek (P). Diváci: 50. Poločas: 0:1.
Liblice: Hanuš – P. Nouzák, Pop, Batelka, F. Řípa – Bázlík, Fott, Nekolný (46. Ploc), Pačes – Hrstka, Hybner (64. Sochor).