JIRNY – KOLÍN   2:0

První pětačtyřicetiminutovka skončila bez branek, utkání se tedy rozhodlo až po změně stran, kdy domácí borci dvakrát udeřili. Rozhodně bude zajímavé sledovat, jak si oba celky povedou v mistrovských zápasech.

„Výsledkem se nechci vůbec zaobírat. Bylo to přípravné utkání a všechno se bude hodnotit podle mistrovských utkání. Osa mužstva je daná, otázku některých postů pro mě určitě neřeší jeden prohraný zápas. Připravujeme všechny hráče, aby směrem k České fotbalové lize byli stoprocentní, je to těžká soutěž. Jde o to, abychom byli dobře připraveni a to doufám, že budeme," řekl po utkání trenér Kolína Roman Veselý.

I když chtěl určitě vyhrát, z výsledku tragédii nedělá. „Samozřejmě že vyhrát chceme každý zápas, prioritou pro nás ale je začít doma za týden vítězně proti Karlovým Varům. Jinak naše herní představa zůstává stále stejná, ukazuje to naše dlouhodobá filozofie útočného fotbalu,"  uvedl na závěr Veselý.
Poločas: 0:0. FK Kolín: Čižinský – R. Biško, J. Biško, Šťastný, Nešpor – Jelínek, Marek Sedláček – Boček, Michal Sedláček, Stejskal – Horák, střídali Čapek, D. Veselý, Dudka, Homola, Kavka, Svoboda.

Jak už trenér kolínských fotbalistů Roman Veselý uvedl, jeho tým hraje v prvním kole České fotbalové ligy s týmem Karlových Varů.  Zápas se uskuteční na trávníku Kolína a je na programu v sobotu od 17 hodin.

MILOSLAV KAPIC