„K zápasu jsme odjížděli pouze se třinácti hráči, bohužel jsme se dostali do podobné situace jako na začátku jara, kdy nás také sužovala zranění, přesto jsme na Kladně chtěli bodovat. První poločas byl 
z naší strany nevýrazný, nedařila se nám kombinace, vlastně jsme se za celý poločas dostali jen do jedné vážnější šance, kdy Kasal trefil břevno.  Kladno nás nějak výrazně nepřehrávalo, ale do šancí a zakončení se dostávalo častěji. Po jedné ze standardních situací  a zaváhání našeho gólmana se domácí dostali do vedení," uvedl trenér Jiří Černý.

„Začátek druhého poločasu musel být kvůli bouřce posunut asi o patnáct minut. Na těžkém a podmáčeném terénu se pak hrál bojovný fotbal se spoustou osobních soubojů. Kladno po našem zaváhání navýšilo svůj náskok na dvě branky. Nám se podařilo utkání ještě zdramatizovat osm minut před koncem, kdy se po rohovém kopu trefil hlavou Kasal. V posledních vteřinách zápasu jsme znovu zahrávali rohový kop, Procházka mířil hlavou do odkryté části branky, míč ovšem na poslední chvíli vyhlavičkoval domácí obránce a z následného brejku domácí zvýšili na konečných 3:1," hlesl Černý.

„Klukům bych chtěl přesto poděkovat za bojovnost a nasazení především v druhém poločase. Byla na nich vidět snaha a vůle s nepříznivým stavem něco udělat," dodal Černý.

Kolínu patří v tabulce osmá příčka. Další utkání hraje 
v sobotu doma. Od 12 hodin hostí deváté Ústí nad Labem.

Branka: 73. Kasal. Poločas: 1:0.
Sestava: Plaček – Ber (70. Lylo), Procházka, Vondráček, Šendera (66. Barták) – Hranca, Pikner, Piskač, Jirků, Kopáček – Kasal.