Krátce po deváté hodině byl turnaj oficiálně zahájen. Opět se hrálo na dvou hřištích a to ve dvou skupinách. Hrací doba byla pro celý turnaj stanovena na 2 x 10 minut. Klání se zúčastnilo deset týmů.

„Počasí opět přálo a nezklamalo, v parném dni byl hráčům k dispozici již tradičně napuštěný bazén pro osvěžení, který takřka všichni hráči v průběhu turnaje naplno využili a to nejen k osvěžení, ale i oslavám a koupání s vítězným pohárem," uvedl předseda FCS Opolany Zdeněk Fekete.

Po odehrání základní skupiny postupovaly čtyři nejlepší týmy z každé skupiny do vyřazovacích zápasů.

V průběhu dne dorazil i předseda všech fanclubů Sparty pan Jaroslav Obdržal. S ním dorazil i maskot AC Sparta Praha, který byl v průběhu dne zajímavým zpestřením pro diváky a odpočívající hráče, ale zavítal i do místní Obecní restaurace pozdravit ostatní členy místní pobočky FanClubu, kteří museli být v práci a nemohli na hřiště dorazit.

Tak jako loni byl turnaj dohraný okolo sedmnácté hodiny a nastalo slavnostní předávání cen pro všechny týmy a následně nejlepšího střelce a brankáře turnaje.

Slavnostní předání cen prováděl Jaroslav Obdržal s předsedou místní pobočky Zdeňkem Feketem.

Hudební doprovod po celý den zajišťoval místopředseda FCS Opolany David Fiala. Krátce po ukončení dorazila kapela Dargis i s novopečenou maminkou – zpěvačkou Drahomírou Plauterovou, která se postarala o zbývající část večera. „Ještě jednou gratulujeme a děkujeme," poblahopřál zpěvačce Fekete.

Pořadatelé vyhodnotili také jednotlivce. Nejlepším brankářem celého klání se stal Martin Vrátný z vítězného mužstva Sádek u Poličky, nejlepším střelcem byl vyhlášen hráč Michal Hobik z týmu Poděbrady, který nasázel svým soupeřům v průběhu turnaje nejvíce branek, nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen opět hráč vítězného týmu ze Sádku, a to Jakub Mužík.

Pořadí

1. Sádek u Poličky
2. Poděbrady
3. Mladá Boleslav
4. Městec Králové
5. Přelouč
6. Opolany A
7. Bezno
8. Týnec nad Sázavou
9. Opolany B
10. Polička