„Před zápasem jsme měli jasný cíl, vstřelit góly a bodovat. Herní projev byl ale velmi špatný. Tu a tam špatná přihrávka, špatné bylo i zpracování míče. Připadalo mi, jako by kluci byli poprvé na hřišti. První poločas proto taky skončil bez branek," podotkl vedoucí mužstva Luděk Špaček.

„V druhém poločase bylo 
z naší strany prvních patnáct minuty opět špatných. Až když soupeř nastřelil břevno, tak kluci pochopili, že se v zápase musí zlepšit, což se jim podařilo a v poslední čtvrthodince vstřelili tři branky a utkání dovedli do vítězného konce. Tento zápas ale musíme po herní stránce rozebrat a příště se zlepšit, protože by se nám to mohlo vymstít," dodal Špaček.

Branky: Veselý 2, Bukač. Poločas: 0:0.
Sestava: Barták (46. Křížek) – Mužík, Drobný, Exner, Bukač – Rosendorf (43. Salva), Nekolný, O. Novák, M. Novák (46. Havlíček) – Pospíšil (35. Veselý), Hobík (66. Sýkora).

Čtrnáctka předvedla parádní obrat

Přestože po první půli prohrávali o gól, po změně stran předvedli parádní obrat. Žáci kategorie U14 porazili Svitavy 4:1.

„Po špatném výkonu celého mužstva v prvním poločase, kdy si hráči nedokázali ani přihrát a chyběla jim i bojovnost, došlo ve druhém poločase příchodem Ondry Bartáka k obratu. Kluci začali běhat, chodili do soubojů, přesně si přihrávali a začali se fotbalem bavit. To se projevilo i na celkovém skóre, kdy jsme čtyřmi brankami vývoj utkání otočili. Všem hráčům za výkon ve druhém poločase chci poděkovat. V tomto utkání obzvlášť vynikli brankář Zeman, Kuchař a především Barták, ač brankář v tomto utkání se prosadil i v útoku," uvedl trenér Kolína Radek Pařez.

Branky: Barták 2, Kuchař, Vlášek. Poločas: 0:1.
Sestava: Zeman – Vacka, Hejduk, Prokůpek, Zelenka (65. Machurka) – Vlášek, Šindelář, Veselý (59. Duba), P. Pokorný – Kuchař, Hoření (36. Barták).