„Zasloužené vítězství hostujícího týmu, který byl po všech stránkách lepší. Lépe běhal, kombinoval, těžko se proti tomu hraje. Naše fyzička už v závěru není taková, nemáme kde trénovat. Není to výmluva, je to realita, soupeř nicméně vyhrál zaslouženě. Přiznám se ale, že jsem od mužstva čekal víc, proti dnešnímu soupeři by ovšem musel být náš výkon na sto procent ve všech směrech," přijal sportovně porážku trenér Radimi Petr Šafránek.
„Utkání jsme chtěli vyhrát, protože to bylo poslední utkání sezony, pro někoho i poslední utkání za Polepy a možná i poslední utkání samotných Polep. Volnější tempo asi odpovídalo počasí i tomu, že už o nic nejde. Chtěli jsme co nejvíce držet míč, vypracovat si příležitost a proměnit ji. Dali jsme brzy branku, ale přes šance další nepřidali a soupeř vyrovnal. Po přestávce jsme naše vedení navýšili a utkání dovedli do vítězného konce. Nevím, jaká bude situace na podzim, klobouk dolů ale před tím, co tenhle mančaft během zhruba pěti let dokázal. A co Jaromír Syřínek s lidmi okolo fotbalu v Polepech vybudoval," rozloučil se se sezónou trenér Polep Bohuslav Mokříž.

Jak šly minuty

2. Polepy zahrávaly rohový kop, hráči domácích nedokázali uklidit míč do bezpečí, hráči Polep zase dopravit poskakující míč do branky. Když už se zdálo, že je nebezpečí zažehnané, odrazil se míč k Müllerovi a ten tvrdou střelou z malého vápna pod břevno otevřel brankový účet střetnutí – 0:1.
21. Slunéčko před minutou Kubrychta nepřekonal, v reparátu po dlouhém pasu už byl úspěšný a stav střetnutí vyrovnal – 1:1.
26. Velice agilní Javorek vnikl do pokutového území, v další činnosti mu zabránil nedovoleným zákrokem Výborný. Pokutový kop s jistotou proměnil Paták – 1:2.
36. Vojtíšek z úhlu míč za záda gólmana neprostrčil, jeho slaboučké zakončení odvrátili obránci na roh.
39. Havránek si udělal v pokutovém území prostor, střelu z otočky Kubrycht skvělým reflexem vyrazil.
56. Střídající Arnold tak dlouho váhal s odkopem, až připravil šanci pro taktéž střídajícího Slezáka, který ale šanci nevyužil. Obdobná situace se opakovala o několik minut později, ani tentokrát nebyl Slezák úspěšný.
62. Javorek chtěl po individuální akci místo střely projít s míčem na noze až do branky, samozřejmě o něj přišel.
64. Z ničeho nic se sám před Kubrychtem ocitl Dittrich, přes nohy gólmana míč do sítě neprotlačil.
67. Müller se proháčkoval přes obránce, míč po jeho střele těsně minul levou tyč branky Arnolda.
72. Pozapomenutý Javorek hlavou zužitkoval Duškův přesný a nadýchaný centr z pravé strany do prostoru před malé vápno – 1:3.

RADIM - POLEPY 1:3

Branky: 21. Slunéčko – 2. Müller, 26. Paták z PK, 72. Javorek. Rozhodčí: Kinčl. ŽK: 2:3. Diváci: 50. Poločas: 1:2.
Radim: Výborný (46. Arnold) – Macháček, Novák, Baško (52. Jirků), Dittrich – Martiník, Exner (52. Čábelka), Hrodek, Volavka – Havránek, Slunéčko.
Polepy: Kubrycht – Růžička, Suchánek, Kalivoda, Dušek – Vojtíšek (58. Zelenka), Kmoch, Paták (77. Dolejší), Müller –  Javorek, Kocourek (53. Slezák).

(Miloslav Kapic)