„Do této doby jsme ještě neprohráli, ale dneska jsme narazili na nejlepšího soupeře. Velim má kvalitu, navíc tam jsou hráči, kteří hráli divizi a vyšší soutěže, takže z tohoto pohledu bod beru. Ale když si zase vezmu, jaké gólovky jsme měli první poločas, kdy Matěj Peterka mohl dávat tři góly, hrálo by se zase jinak," uvedl trenér Červených Peček Jan Meszároš.

„Kvalita soupeře se projevila hlavně ke konci zápasu, kdy nás kombinačně přehrávali, my to hráli silou vůle. Ale dotáhli jsme to k bodovému zisku a já jsem spokojený," dodal Meszároš.

„Po většinu utkání jsme byli lepším týmem, škoda, že tlak nedokážeme vyjádřit gólově. Chybí nám střelba z hranice vápna a také lacino inkasujeme. Třeba dneska 24. minuta. Nevypracovaná šance, ze které dostaneme góla," řekl po utkání zklamaný trenér Velimi Jan Holík.

„Chtěli jsme tři body a ty jsme nezískali. Nechali jsme tady určitě dva body, protože jsme přijeli pro vítězství," dodal.

Jak šly minuty

5. Lev se zbavil u lajny bránícího hráče, odcentroval do vápna, kde stál připravený  Kyncl. Jeho volej byl parádní, ale o pár decimetrů minul bránu. Parádní pokus.
10. Na druhé straně se poprvé o slovo přihlásil útočník Peterka. První moment k zakončení sice prováhal, pak však takovou nenápadnou střelou málem překonal brankáře Svobodu. Ten se však nenechal zaskočit a tygřím skokem míč vyrazil na roh. Parádní zákrok.
12. Po tvrdém zákroku Zeleného na pronikajícího Dostála zahrával Jeník trestný kop. Míč lépe trefit nemohl. Od břevna se odrazil na ruku padajícího gólmana Malého a pak za brankovou čáru.
24. Jestliže si první gólový moment  zasloužil potlesk diváků, druhý za ním vůbec v ničem nezaostal. Vohnický využil postavení Svobody a lobem ho překonal. Pohotové a hlavně chytré zakončení.
31. Další šance domácích. Svoboda odcentroval od lajny na Peterku, ten chtěl překvapit Svobodu střelou mezi nohama, velimský brankář se však zaskočit nenechal. Stačil včas srazit obě nohy k sobě.
38. Hruška rozehrál autové vhazování na Váchu, ten našel Dostála, jeho pokus ale mířil pouze do náruče Malého.
39. V obrovské příležitosti se objevil Hruška. Z bezprostřední blízkosti ale napálil míč pouze do připraveného Malého, který míč vyrazil. Při dorážce Hruška tak dlouho váhal, jak má zakončit, až správný moment promeškal.
61. Situace, o které se bude ještě hodně dlouho diskutovat. Lev pronikal do vápna, kde ho chtěl zastavit Šourek. Útočník Velimi si sice míč kolem svého strážce obhodil, ten mu však uhýbal a Lev se přesto poroučel k zemi. Rozhodčí rozpažil, čímž jasně ukázal, že se o pokutový kop nejednalo.
68. Poslední možnost změnit nerozhodný stav. Peterka v jasné pozici mířil těsně vedle. „To byla tutovka. Tady se mohl brankáře zeptat, kam to chce," komentoval situaci fanoušek Josef Polák.

Červené Pečky - Velim 1:1

Branky: 24. Vohnický – 12. Jeník. Rozhodčí: Švagr. ŽK: Šourek, Svoboda, Zelený, Hervert – Kyncl, Lev, Hrabal. Diváci: 90. Poločas: 1:1.
Červené Pečky: Malý – Novotný (64. Procházka), Zelený, Holub, Šourek – Hradílek, Rejthárek, Herčík, Vohnický – Svoboda (79. Hervert), Peterka.
Velim: Svoboda – Kyncl, Hrabal, Seifert, Vácha – Nedbal (46. Vaněk), Teplý, Jeník, Hruška – Lev, Dostál (71. Kukal).