„Po dlouhé době jsme měli velké problémy postavit pouze zdravé hráče, jelikož několik z nich nemělo doléčené zranění a další hráči měli nepříjemné zdravotní problémy, a tak v základu museli nastoupit dva hráči, kteří by za normální situace nehráli. Bohužel i na lavičce náhradníků to nebylo o nic lepší. Proto jsme v tomto zápase vsadili vše na defenzivu a následné brejky a to se nám vyplatilo," uvedl trenér Radimi Petr Šafránek.

„Hostující tým hrál velmi dobře kombinačně a měl více ze hry, ale zapomínal na zadní vrátka a to bylo přesně to, co jsme potřebovali. Zápas jsme mohli rozhodnout již do poločasu, ale nedokázali jsme využít nabídnuté příležitosti. Druhý poločas byl stejný jako první, akorát s tím rozdílem, že jsme potvrdili dalšími góly vítězství. Příležitostí na vyšší výhru jsme měli mnoho, nevyužili jsme ale samostatné nájezdy a dokonce jsme nedávali góly ani do prázdné branky, ale ty, co jsme dali, nám na vítězství stačily," dodal.

Branky: 27. 34. Sova, 54. Hubáček, 75. Slunéčko – 64. Skála. Rozhodčí: Nepovím. ŽK: 0:0. Diváci: 80. Poločas: 2:0.
Radim: Kopecký – Krombholz, Tománek, Baško (75. Procházka), Říha – Hubáček, Puk, Slunéčko, Volavka (46. Bellada) – Exner (65. Kovařík), Sova.