Nový Bor – Český Brod 1:0

„Byl to takový náš klasický zápas. Máme šance, jenomže je nedokážeme zužitkovat," hlesl vedoucí mužstva Jan Křen.
„Začali jsme dobře. V desáté minutě Kozlíček z rohu těsně minul. O chvíli později šel  Moravec z boku sám, ale místo toho, aby prostřelil brankáře, tak to dával na malý vápno, kde to ve skluzu stoper vypíchl. A pak to přišlo. V 25. minutě jsme po trestném kopu dostali gól hlavou, kdy frajer zády k bráně předskočil našeho brankáře. Po změně stran šli Valenta a Kadlec sami na gólmana, bohužel nedali. Sráží nás produktivita," podotkl Křen.

Přestože se Českému Brodu nedaří sbírat body, v jedné činnosti je králem. A to ve sbírání červených karet.  Ve čtvrtém utkání totiž nedohrál v plném počtu. V Novém Boru byl vyloučen Marek. "Bylo to po dvou žlutých kartách. A bylo to za fauly. Přitom při druhém zákroku ji nemusel vůbec dostat," konstatoval Jakn Křen.

Vzhledem k tomu, že se díky vyloučení a trestům kádr Brodu tenčí, vedení klubu na to muselo zareagovat. Na Kutilku by měli přijít dva hráči. "Jeden je třiadvacetiletý Argentinec a vypadá hodně dobře. Snad bude dávat góly. A tím druhým je Ptáček, který byl ve Slavii Praha," objasnil Křen.

Branka: 25. Lebruška. Rozhodčí: Poživil. ŽK: 2:3. ČK: 89. Marek (ČB). Diváci: 150. Poločas: 1:0.
Český Brod: Gabriel – Kryštof, Marek, Mlejnek, Hruška – Červenka, Krejcar, Valenta, Kozlíček (55. Tománek) – Kadlec, Moravec.