„V prvním poločase byla hra vyrovnaná, možná jsme byli i trošku lepší a před přestávkou šli do vedení. V úvodu druhé půle jsme vyrobili dvě individuální chyby a domácí se dostali do vedení. Nejprve jsme při rohu nepokryli hráče a při druhém jsme ztratili míč na soupeřově polovině a hráči Rakovníka šli tři na jednoho. V závěru jsme otevřeli hru a domácí nás přečíslili a skórovali potřetí. Pět minut před koncem nastřelil Skuhravý tyč. Škoda, kdyby to tam spadlo, mohlo to být ještě zajímavé," podotkl vedoucí Českého Brodu Jan Křen.

„Objektivně ale musím uznat, že ve druhém poločase byl Rakovník lepší a zaslouženě získal tři body," přiznal Jan Křen.

„Český Brod je velice kvalitní soupeř. Známe tento tým a víme, že mají několik hráčů, kteří prošli vyššími soutěžemi, takže pro nás se jedná o velice cenné vítězství," uvedl trenér Rakovníka Pavel Mareš.

„Zápas měl velkou úroveň a myslím si, že jsme měli více ze hry a vítězství jsme si zasloužili. Pro nás je to vítr do plachet, který by nás měl posouvat v tabulce směrem vzhůru a dodat sebevědomí do dalších zápasů," věří Mareš.

Branky: 48. Schwendt, 50. Kučera, 78. Mařík – 43. Suk. Poločas: 0:1.
Český Brod: Drápela – Moravec, Hrdlička, Balík, Šmejkal (83. Skořepa) – Suk, Slicho (70. Skuhravý), Michálek, Medek, Makovský (66. Smola) – Křelina (60. Fikejz).