„Utkali jsme se s kvalitním soupeřem. Naše hra byla trošku křečovitá. Do mistráku s Chomutovem je ještě co zlepšit a zapracovat,“ uvedl trenér Zdeněk Šmejkal starší.

Český Brod rozhodl o výhře v prvním poločase, kdy během krátké doby vstřelil dva góly.

Nejprve Skuhravý z rohu nacentroval míč na hlavu Šmejkala, který otevřel skóre. Zanedlouho vymetl Suk střelou z 25 metrů šibenici hostující branky. Po zásluze byl také zvolen nejlepším mužem zápasu, stejně jako v minulém utkání s Vyšehořovicemi.

„Začátek zápasu byl poměrně vyrovnaný. Bylo to spíš takové oťukávání. Soupeř vůbec nebyl horší. Hodně hrozil rychlými brejky. Když jsme se dostali do vedení, převzali jsme taktovku a do přestávky byli lepší,“ podotkl vedoucí mužstva Jan Křen.

Po přestávce ale domácí na hru ze závěru první půle nedokázali navázat. Přesto si stále udržovali náskok. Rejšice dokázaly zápas zdramatizovat. Pět minut před koncem snížily. Víc účastník krajského přeboru nezvládl.

Branky: 30. Šmejkal, 33. Suk. Poločas: 2:0.
Český Brod: Vymazal – Moravec, Hrdlička, Šmejkal (70. Skořepa), Smola (46. Slicho) – Suk, Medek (46. Marek), Michálek, Skuhravý, Makovský (52. Křelina), Fikejz (57. Souček).