Zachraňující se soupeř, který na jaře ještě neprohrál, byl jasně o třídu lepší ve všech činnostech. Pozorně bránil, domácím prakticky nic nedovolil a vyrážel k nebezpečným brejkům, které využíval.

Již v desáté minutě přišla ztráta na vlastní polovině, do ulice dostal přihrávku Dukhnich a z deseti metrů prostřelil brankáře Sovu. Naděje a představy domácích do druhé půle zmrazil hned po dvou minutách Šmok, který opět z brejku zvýšil na 2:0. A když po hodině hry opět Dukhnich zvýšil na 3:0, bylo o vítězi prakticky rozhodnuto.
Osm minut před koncem sice pro Český Brod ještě svitla naděje, když si prudký centr Brabce od rohového praporku  srazil do vlastní sítě chomutovský Heier, ale vzápětí ji sfoukl lobem od půlící čáry přes daleko před bránou stojícího Sovu Redžič.

V závěru již jen kosmeticky upravil na konečných 2:4 Šťastný, který dostal od Vobořila pěknou přihrávku mezi obránce a sám před brankářem nezaváhal.

Branky: 82 vlastní Heier, 89. Šťastný – 10. a 60. Dukhnich, 47 Šmok, 87. Redžič. Rozhodčí: Šlapák. ŽK: 2:2. Diváci: 120. Poločas: 0:1.
Český Brod: Sova – Kryštof, Balík, Kozák, Mlejnek – Šmejkal (77. Petřivý), Walter, Marek (55. Šťastný), Vobořil – Müller (46. Brabec), Moravec (60. Marčík).