Červené Pečky - Ostrá 2:2

„Přijel k nám tým, který skončil druhý v soutěži. Půlka hráčů byla z bývalého dorostu Bohemky. Nám vyšel začátek, kdy jsme na ně vlítli a oni kupili chybu za chybou. Během patnácti minut jsme mohli dát tři góly. Nestalo se tak a pak přišla bohužel chyba. Zelený si tak dlouho hrál s balonem, až nahrál soupeři. Poté jsme předvedli další hrubku. Peterka zbytečně ztratil míč před naším vápnem a Ostrá vedla o dva góly. Nás to ale nepoložilo a dál jsme pokračovali v nátlakové hře. Peterka svoji předchozí chybu napravil a z penalty snížil. U této situace bych se chtěl zastavit. Kluci udělali i něco pro lidi. Rejthárek z desítky posunul lehce míč dopředu a Peterka pohodlně skóroval," uvedl trenér Červených Peček Jan Meszároš.

„Ve druhé půli to byl boj od vápna k vápnu. My se přesto dostávali poměrně dost často do zakončení, ale koncovka nám nevycházela. Pořád jsme tlačili a chtěli to zvrátit, soupeř ale chodil do otevřené obrany. Všechny jeho útoky naštěstí končily u stopera Herčíka. Nakonec se nám podařilo vyrovnat, když se trefil Svoboda. Na zápas přišlo docela dost diváků a ti nás hnali za vítězstvím. Měli jsme tam pár závarů a standardních situací, na stavu se ale již nic nezměnilo. Přestože kluci pro to udělali maximum, zápas skončil nerozhodně. I tak jsem spokojený. Přece jenom Ostrá má zvuk a měla dobré výsledky," dodal Jan Meszároš.

Branky: 37. Peterka z PK, 57. Novotný – 20. Kouba, 31. Petlička. Rozhodčí: Šmejkal. ŽK: 1:3. Diváci: 200. Poločas: 1:2.
Červené Pečky: Malý – Holub, Herčík, Zelený, Šourek – Novotný, Bareš, Rejthárek, Hradílek (60. Šafranko) – Svoboda, Peterka.