Červené Pečky – Jíloviště 0:2

„Bohužel naše situace je již alarmující, ale pozitivní je, že hráči věří, že to zlomíme. Teď musíme zabrat v Hradišťku a doma porazit Bělou. To už snad budeme kompletní," přeje se trenér Červených Peček Jan Půža.

Jeho tým nesehrál špatné utkání, vyhořel však v koncovce.

„Utkání jsme začali soustředěně a zodpovědně. Soupeř se prvních deset minut velmi dobře pohyboval a tlačil nás v rozehrávce i presovat, ale po této části utkáni jsme hru vyrovnali. My jsme se dostávali do šancí po křídelních akcích, ale bohužel jsme je nevyužili. Nádherný fotbalový moment nabídl fandům Adam Kubát, který se sám mezi dvěma uvolnil a z 25 metrů trefil svár branky. Soupeř zahrozil ze standardky, kdy jsme na penaltě nechali hned tři hráče osamoceně hlavičkovat," popsal první pětačtyřicetiminutovku Půža.

„Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně, soupeře zatlačili a začali ho přehrávat. Ten hrál na jednoho útočníka,  jinak se zatáhl a bránil. S nakopávanými míči jsme si poradili a soupeře k ničemu nepustili. Utkání výrazně ovlivnilo velmi přísné  vyloučení Jakuba Kulhánka," konstatoval Půža.

„I po vyloučení kluci bojovali a dřeli. V deseti jsme i přesto soupeře zatlačili a vytvářeli si šance, bohužel bez efektu. Soupeř využil dva brejky a rozhodl. Hráče chci pochválit za to, že hráli až do posledního hvizdu a bojovali o lepší výsledek," dodal Půža.

Rozhodčí: Suchý. ŽK: 1:3. ČK: 62. Kulhánek (ČP). Diváci: 150. Poločas: 0:2.
Červené Pečky: Malý – Žoha, Herčík, Vlasák (80. Jelínek), Zelený – Hervert, Novák (73. Svoboda), Rejthárek, Hačka – Kubát, Kulhánek.