„První velkou šanci měl Zajíc, ale jeho střelu, která šla do prázdné brány, zblokovali domácí na roh. Skóre otevřeli domácí, když po centru na přední tyč nedali Svobodovi šanci. Horky byly v prvním poločase lepší úplně ve všem. Druhý poločas byl úplně obrácený. My domácí tlačili a zaslouženě vyrovnal Hruška po akci Kasala. To nás nakoplo a soupeře jsme zmáčkli na jeho půlce. Měli jsme dvě velké šance, ale neproměnili je. Tak nás potrestali domácí, kdy se poprvé za druhý poločas dostali k naší brance. Cepka oklamal tři naše hráče a technickou střelou na zadní tyč nedal brankáři šanci. Snaha o vyrovnání byla, bohužel hráči zapomínali bránit. Poslední pětiminutovka byla hrůzostrašná. Takhle se utkání nedohrávají, bylo to na ručník. Venkovní zápasy, to je pro nás jen výlet bez bodového zisku," posteskl si trenér Jiří Ceral.

Branky: 20. Doležal, 72. Cepka, 84. Šimek, 86. a 89. Oblozhok – 64. Hruška. Rozhodčí: Šulcová. ŽK: 1:2. Diváci: 80. Poločas: 1:0.
Velim: Svoboda – Kyncl, Hrabal, Hartig (86 O. Kosina), Martikán – Kopáček, Zajíc, Hruška, Jehlička (58. Jansta) – Kasal, Kukal.