„Ačkoliv úkolem bylo hrát ze zajištěné obrany a kombinovat, tak hned na začátku utkání jsme zbytečně otevřeli obranu a domácí šli ve dvou do rychlého brejku na našeho stopera, který nezvládl odehrát balón a poděbradský útočník přehodil Hanuše v bráně. To nás rozhodilo a domácí měli více ze hry a z toho plynuly i jejich šance. Zde nás několikrát skvěle podržel Hanuš. I my měli jednu velkou šanci na vyrovnání, když Hrstka využil svoji rychlosti a důrazu a probil se před prázdnou bránu, ale z těžké pozice trefil jen tyč. Když se hra začala postupně vyrovnávat, tak jsem zase nechali poděbradskému záložníkovi moc prostoru a ten poslal střílený centr, který si Pop nešťastně srazil do vlastní brány. My se snížení dočkali chvilku před přestávkou, kdy se Hrstka po rychlém brejku dostal k odraženému míči a s pomocí teče ho procpal do brány. Ve druhé půli jsme se snažili o vyrovnání, ale chybělo nám více klidu v předfinální fázi. Naše šance snižovala i vyloučení, ale i když jsme byli oslabeni, tak jsme domácí párkrát přimáčkli na jejich půlce a párkrát jsme zahrozili, ale bohužel nám chybělo i více štěstí. Na konci zápasu jsme hru totálně otevřeli a na rohy chodil i náš gólman a toho domácí využili a po jednom odraženém centru šel domácí útočník na prázdnou bránu a pohodlně skóroval. Škoda, soupeř byl hratelný a body jsme zde mohli získat," řekl vedoucí liblického mužstva Jiří Pospíchal.

Branky: 10. a 90. Stánok, 31. vlastní Pop – 40. Hrstka. Rozhodčí: Kotlár. ČK: 63. Hrstka, 86. Pačes (oba L). Diváci: 70. Poločas: 2:1.
Liblice: Hanuš ml. – Kovačka (46. F. Řípa), Šmejkal, Fott (75. P. Nouzák), Dušek – Pop, Vlk, Nekolný, Pačes – Hrstka, Rozumný.